От години Филип Аврамов и Мая Бежанска са сред най-обичаните телевизионни двойки благодарение на

...
От години Филип Аврамов и Мая Бежанска са сред най-обичаните телевизионни двойки благодарение на
Коментари Харесай

Горчиво! Филип Аврамов и Мая Бежанска стават семейство! (Снимки):

От години Филип Аврамов и Мая Бежанска са измежду най-обичаните телевизионни двойки с помощта на сериала „ Домашен арест “, където си партнираха повече от сполучливо. Сега обаче двамата стават семейство 10 година

откакто изиграха такова в комедийния сериал!Това ще е и първата им среща на театралната сцена, откогато завоюваха благосклонностите на тв феновете като Анастасия и Костадин Коцеви. Общият им театър се назовава „ Сватба със закъснител “ и е продукция на театралната къща на сътрудника им Фахрадин Фахрадинов – Фери Арт.

 Домашен арест

Премиерата е на 24 януари в Театро, а на идната вечер ще я играят и във Варна. Втората дата за София е 8 март, като цените на билетите са по 25 лева Режисьор e Николай Гундеров. Освен Аврамов и Бежанска участват още Тони Минасян, който е превел пиесата на Робин Хаудън, както и Христина Джурова, позната като проститутката на Калин Врачански Лина, от сериала „ Братя “, и Илияна Лазарова от „ Пътят на достойнството “.

Сюжетът на пиесата демонстрира какво се случва броени минути до сватбата. Под брачното легло на Бил (Филип Аврамов) цъка същинска бомба със запалителна примес от заплетени обстановки, изненадващи обрати, непредвидени събития и избухлив комизъм. Бил, който дружно с ергенския си живот може да се раздели и с същинския, а Рейчъл от непрекъсната брачна половинка може да се окаже краткотрайна, написа „ Телеграф “.

Мая Бежанска играе камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване. Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с другари, съпрузи или бъдещите си годеници, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал създателят, споделят от Фери Арт.

 женитба със закъснител

Филип Аврамов разкрива, че „ Сватба със закъснител “ е ситуационна комедия, което допуска доста смях. „ Моят воин е лъжецо-мазач, тъй като не желае да поеме отговорностите за своите дейности “, издава още Фицата.

След насилствената карантина той се усеща по-спокоен, тъй като към този момент вижда по какъв начин се случват нещата в театралня отрасъл. „ Бъдещето не е за огромните зали, а за дребната форма “, прибавя артистът.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР